Films: Eerste trailer onthuld van Guardians of the Galaxy 3

Geplaatst:

De eerste trailer is onthuld van Guardians of the Galaxy Volume 3. Dit gebeurde tijdens Brazil Comic Con die onlangs plaatsvond.

In 2021 verscheen er ook een game gebaseerd op Guardians of the Galaxy van Square Enix. Deze game werd over het algemeen goed ontvangen door het publiek. Evelien had ook veel goeds te zeggen over de game in haar Marvel's Guardians of the Galaxy review. Nu is de eerste trailer voor Guardians of the Galaxy Volume 3, de nieuwste film in de franchise onthuld. In de trailer landen de Guardians onder andere op de planeet van Rocket Raccoon en leren we in de nieuwe film meer over zijn afkomst. Verder zien we onder andere een hereniging met Gamora en zien we de eerste beelden van de slechterik The High Evolutionary en de nieuwe held Adam Warlock. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Guardians of the Galaxy Volume 3 is vanaf 2 mei 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bron: Marvel Entertainment

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Guardians of the Galaxy

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 oktober 2021

Ontwikkelaar

Eidos Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord