Trailer: Square showt Guardians of the Galaxy gameplay en releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 13 juni 2021 22:47

Eidos Montreal is druk bezig met een nieuwe game. Het is geen Deus Ex geworden, maar wel Marvel's Guardians of the Galaxy. De game is bijna af en verschijnt in slechts een paar maanden tijd!

Vrijwel de helft van de Square Enix-show stond in het teken van Marvel's Guardians of the Galaxy. Het was nog een groot geheim, maar nu is alles kenbaar gemaakt. De game heeft naast een trailer ook een flinke sloot aan gameplaybeelden ontvangen. In zowel de trailer als de gameplaybeelden zien we niemand minder dan Star-Lord knokken met menig bad guy. De game bevat een keuzesysteem waarbij je de relaties en dialogen met companions zoals Groot en Rocket kunt beïnvloeden. Check onderstaande video's voor alle gameplay!

Marvel’s Guardians of the Galaxy is beschikbaar vanaf 26 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: E3
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Guardians of the Galaxy

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 oktober 2021

Ontwikkelaar

Eidos Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord