Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Square showt Guardians of the Galaxy gameplay en releasedatum

Eidos Montreal is druk bezig met een nieuwe game. Het is geen Deus Ex geworden, maar wel Marvel's Guardians of the Galaxy. De game is bijna af en verschijnt in slechts een paar maanden tijd!

Vrijwel de helft van de Square Enix-show stond in het teken van Marvel's Guardians of the Galaxy. Het was nog een groot geheim, maar nu is alles kenbaar gemaakt. De game heeft naast een trailer ook een flinke sloot aan gameplaybeelden ontvangen. In zowel de trailer als de gameplaybeelden zien we niemand minder dan Star-Lord knokken met menig bad guy. De game bevat een keuzesysteem waarbij je de relaties en dialogen met companions zoals Groot en Rocket kunt beïnvloeden. Check onderstaande video's voor alle gameplay!

Marvel’s Guardians of the Galaxy is beschikbaar vanaf 26 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON E3

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?