Downloadnieuws: Far Cry 3 gratis te downloaden via Ubisoft Connect

Geplaatst:

Ubisoft is begonnen aan een herfstsale en geeft naast flinke kortingen ook een gratis game weg. Je kunt namelijk Far Cry 3 downloaden via Ubisoft Connect.

Far Cry 3 is de populairste game uit de Far Cry franchise en het lijkt erop dat de gameplay van Far Cry 6 terugkeert naar de basis die Far Cry 3 heeft neergezet. Je hebt nu de kans om het verhaal van Jason Brody gratis te beleven, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Jason komt terecht op een groot tropisch eiland en krijgt daar te maken met Vaas en moet alles op alles zetten om te overleven. Je bepaalt zelf met welk wapen, want Far Cry 3 heeft genoeg explosieven in huis. Door Far Cry 3 te downloaden krijg je ook direct toegang tot alle beloningen van Ubisoft Connect, zoals een extra missie en speciaal wapen.

Far Cry 3 is tot 11 september gratis te downloaden via Ubisoft Connect op pc.

Bron: Ubisoft Connect

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 3

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

29 november 2012

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

Beste game van 2012

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord