Downloadnieuws: It Takes Two komt richting PlayStation Plus

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2023 11:57

PlayStation maakte onlangs de nieuwe games voor hun abonnementsdienst van juli bekend. It Takes Two, Sniper Elite 5 en Twisted Metal komen naar PlayStation Plus.

It Takes Two is een coöperatieve game die veel harten stal toen hij uitkwam. De game werd zelfs GOTY 2021 op de Game Awards. Je kunt de game uitsluitend met z'n tweeën spelen, maar gelukkig krijg je een Friend's Pass bij de game. Hiermee kun je een vriend die de game niet heeft gratis mee laten spelen. Je speelt als Cody en May, die door uitzonderlijke omstandigheden gedwongen worden hun aftakelende relatie onder de loep te nemen. Sniper Elite 5 is de laatste game uit de bekende serie die we vooral kennen van zijn ongeëvenaarde sluipschieten, tactische third-person gevechten en een gedetailleerde kill cam. Naast de bovengenoemde games komen ook World War Z, Snowrunner, The Ascent, Undertale, Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, Melty Blood: Type Lumina, Dysmantle, Circus Electrique, Dynasty Warriors 9 en nog een aantal games naar PlayStation Plus.

It Takes Two, Sniper Elite 5, Twisted Metal en alle andere nieuwe games zijn vanaf 18 juli beschikbaar via PlayStation Plus.

Bron: PlayStation Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot It Takes Two

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Hazelight

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord