It Takes Two meer dan 20 miljoen keer verkocht

-

De co-op 'game of the year 2021'-winnaar It Takes Two verkoopt nog altijd als zoete broodjes. De avonturengame is meer dan 20 miljoen keer gesleten.

Dit nieuws werd wereldkundig gemaakt via social media. Ontwikkelaar Hazelight Studios neemt de tijd om de 'beste fans in de wereld' te bedanken voor de indrukwekkende mijlpaal. Ze geven aan erg blij te zijn met de miljoenen gamers die genoten hebben van It Takes Two. De co-op game kende al sterke verkoopcijfers in 2022, toen werd de titel namelijk zeven miljoen keer verkocht. Binnen twee jaar tijd is het relatieavontuur tussen Cody en May dus nog 13 miljoen keer extra over de toonbanken gevlogen. Dit zijn natuurlijk mooie cijfers voor Hazelight Studios, maar wat kunnen we nu verwachten van de studio? Volgens een tweet van Josef Fares - topman bij Hazelight - moeten we vooral de gameshows van Geoff Keighley in de gaten houden. Wellicht zien we wat moois tijdens The Game Awards van dit jaar.

Check hier onze It Takes Two review.

It Takes Two is nu beschikbaar op de pc en consoles.

Bron: Hazelight Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot It Takes Two

Ontwikkelaar:

Hazelight

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

26 maart 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord