Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

MLB The Show 23

  • Ontwikkelaar Sony Interactive Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 maart 2023
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: MLB The Show 23 en Infinite Guitars naar Game Pass

Er komen nog twee extra games naar Xbox Game Pass in maart. Maak je klaar om te sporten op het hoogste niveau of compleet de pan uit te rocken!

MLB The Show 23 is het nieuwste deel in de populaire honkbalserie. De sportgame is vanaf 28 maart te downloaden via Xbox Game Pass voor de console en de cloud. Fans van de Amerikaanse sport kunnen deze natuurlijk niet voorbij laten gaan. Heb je meer interesse in muziek, dan heb ik nog een aanbieding voor je. Infinite Guitars is een ritmische RPG, waarbij de speler te maken krijgt met mechanische combat. Gooi er nog een stevige soundtrack tegenaan en je zit gebakken. Infinite Guitars is beschikbaar vanaf 30 maart voor de pc, Xbox-consoles en cloud via Game Pass.

Check hier het vorige downloadnieuws m.b.t. Game Pass.

Enthousiast geworden? Of had je gehoopt op meer? Laat het ons weten in de comments.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?