Downloadnieuws: Sid Meier’s Civilization 6 en meer naar Game Pass

Geplaatst:

Xbox Game Pass blijft maar nieuwe titels toevoegen. De eerste line-up aan games voor de maand maart is hier en een aantal grote games worden toegevoegd.

Sid Meier’s Civilization 6 is één van de grootste strategiegames en is binnenkort speelbaar via Xbox Game Pass en PC Game Pass. Vanaf 16 maart kun je aan de slag om de mensheid een stukje beter te maken - volgens jouw eigen idealen. Wil je liever niet zo lang wachten? Dan kan je vanaf vandaag aan de slag met Guilty Gear Strive. Dit is tevens het debuut van de vechtgame op de console van Microsoft. Daarnaast komt Valheim naar Xbox en Game Pass. De survivalgame was al beschikbaar op PC Game Pass, maar is vanaf 14 maart ook te spelen op de console. Tot slot zijn Dead Space 2 en Dead Space 3 straks te spelen via de cloud en kun je vanaf 21 maart aan de slag met de JRPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition.

Zit er iets tussen waar jij mee aan de slag gaat? Laat het ons weten!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sid Meier's Civilization VI

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 oktober 2016

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord