Sid Meier's Civilization VI

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Epic Games geeft Civilization VI gratis weg

De tweede game in de reeks van mystery games in de Epic Games Store is uit. Deze keer geeft Epic Games Sid Meier's Civilization VI gratis weg.

De eerste gratis mystery game die Epic Games weggaf, is niemand in de gamewereld ontgaan: Grand Theft Auto V werd zomaar gratis weggegeven, ook al is de game nog een hartstikke goed verkocht product en kost het normaal zo'n drie tientjes. De Epic Games Store servers hadden daardoor storingen en lag er zelfs een tijdje uit voor sommigen. Ook de servers van Rockstar Games merken nog steeds de impact die deze actie veroorzaakt heeft. Nu is het de beurt aan een nieuwe grote pc-game om servers te overbelasten: Sid Meier's Civilization VI. Deze strategie-game brengt je door de geschiedenis heen, terwijl je natuurlijk probeert tegenstanders te verslaan. Civilization VI zal tot volgende week donderdag gratis te verkrijgen zijn via de Epic Games Store, daarna is het weer de beurt aan een volgende game. Geruchten doen de ronde dat dit zomaar Borderlands: The Handsome Collection zou kunnen zijn.

Elke donderdag om 17:00 uur wordt er een nieuwe gratis game beschikbaar gesteld, totdat de Epic Mega Sale voorbij is op 11 juni.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?