Trailer: Sid Meier's Civilization VI Leader Pass onthuld

Geplaatst: 16 november 2022 09:30
Aangepast: 16 november 2022 15:59

2K Games kondige onlangs een Sid Meier's Civilization VI Leader Pass voor alle platformen. De pas voegt onder andere nieuwe leiders aan de game toe.

De Leader Pass van Civilization VI is een nieuwe seizoenspas die 18 nieuwe speelbare leiders aan de game toe gaat voegen. Het zal meer manieren bieden om te heersen in deze veelgeprezen strategiegame. De inhoud zal worden geleverd via zes DLC-pakketten die zijn gepland voor lancering van 21 november 2022 tot maart 2023 op PC via Steam en Epic. De eerste DLC is de Great Negotiators Pack, deze komt volgende week al uit. De Leader Pass daagt spelers uit om de strategiegame op een andere manier te spelen op het gebied van diplomatie, oorlog en uitbreiding van je gebied. Van de 18 leiders die je kunt kiezen in de game zijn er 12 gloednieuw. De andere 6 zijn nieuwe versies van bestaande leiders is Civilization VI. De laatste DLC die de game kreeg, kwam uit in 2020 en voegde Ethiopië toe.

Het eerste DLC pakket voor Civilization VI staat al op de planning voor volgende week. Spelers die de Anthology versie van de game hebben, kunnen al deze content gratis downloaden.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sid Meier's Civilization VI

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 oktober 2016

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord