Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Epic Game Store geeft GTA V misschien gratis weg

Heb je geen zin of gewoon het geld niet om drie tientjes te lappen aan de pc-versie van Grand Theft Auto V? Heb dan nog even geduld, want het lijkt erop dat we vanaf vandaag de populaire game tijdelijk gratis kunnen downloaden via de Epic Game Store.

Kunnen we binnenkort auto's jatten en mensen overvallen in de wereld van Grand Theft Auto V op de pc? Het lijkt er wel op, want een te vroeg gepubliceerde tweet op het Twitteraccount van de Epic Games Store suggereert dat we vandaag de game tijdelijk gratis kunnen downloaden. De tweet werd al offline gehaald voordat je met je ogen kon knipperen, maar iemand op het wereld wijde web was er snel genoeg bij om een screenshot te maken:

Er is nog geen directe bevestiging vanuit de kant van Rockstar of de Epic Games Store zelf. Echter wijzen alle tekenen erop dat de deal rond is. Uiteraard houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen!

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?