Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Valheim komt naar Xbox en Game Pass

Geplaatst: 14 juni 2022 23:35

Het werd voor een tijdje gezien als dé populairste game op de markt. Ik heb het natuurlijk over Valheim die binnenkort naar het Xbox-ecosysteem komt in meerdere vormen.

Via een nieuwe trailer komen we te weten wat de toekomst voor Valheim gaat brengen. De survivalgame komt ten eerste naar Game Pass voor de pc. Spelers kunnen dan aan de slag met de pc-versie van de game, wanneer het lanceert in de service van Microsoft in het laatste kwartaal van dit jaar. Daar stopt het echter niet. Valheim komt namelijk ook naar de Xbox-consoles en Xbox Game Pass. We kunnen de survivalgame verwachten in de lente van 2023. Dus de Windows Store, Xbox-consoles en cloud gaming zijn straks plaatsen waar je kunt gaan ravotten en kunt strijden tegen mythische Noorse wezens.

Bekijk hier onze preview van Valheim. Is de game nog steeds populair? Valheim heeft in ieder geval al vijf miljoen exemplaren verkocht. Lees hier onze guide hoe je overleeft in Valheim.

Valheim is nu beschikbaar op de pc. Volgend jaar is de game te bewonderen op de Xbox-consoles.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord