Vijf miljoen exemplaren van Valheim verkocht

Geplaatst: 4 maart 2021 00:30
Aangepast: 4 maart 2021 00:31

Valheim blijft de ongekende stijgende lijn voortzetten. De game gaat als warme broodjes en is inmiddels al meer dan vijf miljoen keer over de digitale toonbank gerold.

Toen Iron Gate begon met het ontwikkelen van Valheim hadden ze waarschijnlijk nooit kunnen vermoeden dat Valheim het zo goed zou doen. Begin vorige maand werd de Early Access build van de game vrijgegeven en sindsdien is het een ongekend succes bij het gamende publiek. Binnen een maand werd Valheim al meer dan vier miljoen keer verkocht en die lijn blijft zich voortzetten. Niet alleen Huub die Valheim wekelijks streamt is dus helemaal ondersteboven van de game. Het heugelijke feit werd bekendgemaakt op het officiële Twitterkanaal van Valheim.

Valheim is momenteel verkrijgbaar in Early Access op Steam. Mocht je nog niet zeker weten of de game iets voor jou is, lees dan Anita haar preview van Valheim. Als je wel al bekend bent met de game, dan heb je wellicht iets aan de Valheim guide die we voor je hebben gemaakt.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord