Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Vijf miljoen exemplaren van Valheim verkocht

Valheim blijft de ongekende stijgende lijn voortzetten. De game gaat als warme broodjes en is inmiddels al meer dan vijf miljoen keer over de digitale toonbank gerold.

Toen Iron Gate begon met het ontwikkelen van Valheim hadden ze waarschijnlijk nooit kunnen vermoeden dat Valheim het zo goed zou doen. Begin vorige maand werd de Early Access build van de game vrijgegeven en sindsdien is het een ongekend succes bij het gamende publiek. Binnen een maand werd Valheim al meer dan vier miljoen keer verkocht en die lijn blijft zich voortzetten. Niet alleen Huub die Valheim wekelijks streamt is dus helemaal ondersteboven van de game. Het heugelijke feit werd bekendgemaakt op het officiële Twitterkanaal van Valheim.

Valheim is momenteel verkrijgbaar in Early Access op Steam. Mocht je nog niet zeker weten of de game iets voor jou is, lees dan Anita haar preview van Valheim. Als je wel al bekend bent met de game, dan heb je wellicht iets aan de Valheim guide die we voor je hebben gemaakt.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?