Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Valheim nu al meer dan vier miljoen keer verkocht

Valheim wordt steeds populairder en populairder. In drie weken tijd is de Vikingsurvivalgame namelijk al meer dan vier miljoen keer verkocht en behaalt Valheim opnieuw mijlpalen.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat ontwikkelaar Iron Gate spelers bedankte voor drie miljoen verkochte exemplaren van Valheim. Vandaag maakte Iron Gate bekend dat Valheim al meer dan vier miljoen keer is verkocht sinds de release op 2 febrauri. De survivalgame, ontwikkeld door een indie gamestudio, heeft nog meer mijlpalen behaald. Valheim had namelijk vorig weekend een half miljoen spelers die tegelijkertijd aan hun Vikingenavontuur bezig waren. Valheim is daardoor ook in de top vijf meer gespeelde games op Steam beland. Daarnaast zijn er steeds meer 'Overwhelmingly Positive' reviews en klimt Valheim aanhoudend omhoog in de lijst van Steam's Top 250 best gereviewde games.

Valheim is in Early Access beschikbaar via Steam. Mocht je willen weten hoe je het beste het begin van de game kan aanpakken, check dan hier de Gameliner guide over Valheim.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?