Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Valheim is al meer dan drie miljoen keer verkocht

Ontwikkelaar Iron Gate heeft vandaag de spelers van Valheim bedankt. De Vikingsurvivalgame is namelijk binnen drie weken drie miljoen keer verkocht.

Nadat Valheim eerst in één week meer dan een miljoen keer is verkocht en toen er binnen twee weken ruim twee miljoen exemplaren van Valheim over de virtuele toonbank zijn gevlogen, is de survivalgame nu binnen drie weken dik drie miljoen keer verkocht. Valheim loopt dus enorm goed, vooral voor een indiegame in de Early Access fase. Ontwikkelaar Iron Gate heeft daarom via een blogpost op Steam de "drie miljoen Vikingen" bedankt voor het spelen van Valheim en het verbreken van meerdere records. Zo zijn er al 60.000 'Overwhelmingly Postive' reviews op de storepagina, staat de survivalgame op de 78e plek in de Steam Top 250 best gereviewde games en stijgt nog steeds, is Valheim de zevende meest gestreamde game op Twitch (waar Gameliner ook Valheim streamt op de dinsdag) en is er al meer dan twintig miljoen uur aan gameplay bekeken.

Valheim is nu te spelen in Early Access via Steam. Check hier de Gameliner guide over Valheim, waarin Anita uitlegt hoe je het begin van de survivalgame handig kan aanpakken.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?