Downloadnieuws: Oracle of Ages en Oracle of Seasons naar NSO

Geplaatst:

De Nintendo Switch Online-bibliotheek wordt uitgebreid met twee hele bijzondere Game Boy-games. The Legend of Zelda: Oracle of Ages en The Legend of Zelda: Oracle of Seasons komen namelijk naar de online dienst.

Twee Game Boy-games uit de Legend of Zelda-serie, Oracle of Ages en Oracle of Seasons, zijn nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden. Deze games hebben verschillende verhalen, maar kunnen met elkaar samenwerken. In Oracle of Ages moet je de tijd manipuleren om puzzels op te lossen en in Oracle of Seasons heb je de controle over de seizoenen. Door de ene game uit te spelen, ontvang je een wachtwoord dat kan worden gebruikt in de andere game, waarmee extra voorwerpen en verhaalelementen kunnen worden ontgrendeld. Het Nintendo Switch Online-lidmaatschap biedt toegang tot een selectie Game Boy-, Super NES- en NES-games, online multiplayer, back-up van cloudopslaggegevens en speciale aanbiedingen.

The Legend of Zelda: Oracle of Ages en The Legend of Zelda: Oracle of Seasons zijn vanaf nu beschikbaar via het Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Oracle of Ages

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Game Boy

Releasedatum

27 februari 2001

Ontwikkelaar

Flagship Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord