Downloadnieuws: Paper Mario komt naar Nintendo Switch Online

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2022 17:50

De eerste post-launch toevoeging aan de Nintendo 64-bibliotheek van het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is een feit. De originele Paper Mario-game komt binnenkort de service versterken.

We wisten tijdens de onthulling van het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket al dat Paper Mario ooit aan de service toegevoegd zou worden. Maar wat we niet wisten, was dat de game al enkele maanden later de service zou komen versterken. In deze titel speel je als een papieren versie van de iconische loodgieter. De game dateert nog uit de tijd dat de Paper Mario-franchise een RPG-serie was. Dat betekent dat mensen die alleen bekend zijn met de franchise door moderne games als Paper Mario: The Origami King wat andere gameplay kunnen verwachten. Wel kun je in deze oudere titel de grafische stijl en de humor van de nieuwere Paper Mario-games terugvinden. Voor pakjesavond kun je helaas nog niet met de game aan de slag. We moeten nog een aantal nachtjes slapen voordat Paper Mario aan de N64-bibliotheek van Nintendo Switch Online wordt toegevoegd.

Paper Mario is vanaf 10 december gratis speelbaar als je over een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement beschikt.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Paper Mario

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 2

Releasedatum

14 september 2007

Ontwikkelaar

Relentless

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord