Hot Wheels Unleashed

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Downloadnieuws: PlayStation Plus games voor oktober bekend

De gratis games voor PlayStation Plus in oktober zijn onlangs bekendgemaakt. PlayStation onthulde de games zoals gewoonlijk via hun blog.

De PlayStation Plus games van de maand oktober zijn Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 en Superhot. Deze games zijn te spelen vanaf dinsdag 4 oktober voor PlayStation Plus Essential, Extra en Premium leden en blijven beschikbaar tot en met maandag 31 oktober. Goed nieuws voor racefans en liefhebbers van vechtgames dus. En ten slotte een game voor mensen die het zichzelf graag moeilijk maken. Superhot is een First Person Shooter waarbij de tijd alleen vooruit gaat als jij beweegt. Als je levenspunten verliest, krijg je deze niet terug na verloop van tijd. Ook kogels en andere materialen zijn schaars, maar toch moet je de vele vijanden die je tegenkomt zien te verslaan met de middelen die je hebt. Spelers hebben nog tot maandag 3 oktober de tijd om de PS Plus games van september te downloaden.

De PlayStation Plus games van oktober zijn vanaf dinsdag 4 oktober te downloaden in de PlayStation Store.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?