Hot Wheels Unleashed

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

First Impression: Hot Wheels Unleashed

Het is tijd om snel te gaan! In de preview-build van Hot Wheels Unleashed moet Patrick zijn racekunsten gaan laten zien. Met verschillende racewagens test Patrick een aantal banen die beschikbaar zijn. De vraag is natuurlijk simpel. Kan hij de wagen op de baan houden?

Bekijk hier Hot Wheels Unleashed gameplay. Bekijk hier één van de vele tracks in Hot Wheels Unleashed.

Hot Wheels Unleashed is beschikbaar vanaf 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?