Hot Wheels Unleashed meer dan twee miljoen keer verkocht

Geplaatst:
Aangepast: 13 april 2023 17:45

Milestones Hot Wheels Unleashed kan met tevredenheid kijken naar de verkoopcijfers. De populaire racegame is sinds diens release namelijk al twee miljoen keer verkocht.

Hot Wheels is nog altijd immens populair, dat blijkt wel uit de verkoopcijfers van de racegame Hot Wheels Unleashed. De game die in het teken staat van de oranje banen en kenmerkende autootjes is namelijk al meer dan twee miljoen keer verkocht. En dan is er nog niet eens met de zwart-wit geblokte vlag gezwaaid. Voorlopig kan dat dus alleen nog maar verder op gaan lopen. Hot Wheels Unleashed kwam op 30 september 2021 uit de startblokken. Het speelgoed van Mattel doet het dus vrij goed in de vorm van een videogame, zo blijkt. Dankzij PlayStation Plus en Xbox Game Pass hebben meer dan acht miljoen mensen de game al gespeeld.

Hot Wheels Unleashed is beschikbaar op pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hot Wheels Unleashed

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2021

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord