Downloadnieuws: Quake II nu beschikbaar via Game Pass

Geplaatst:

Tijdens Quakecon is de remaster van Quake II officieel onthuld. De heruitgave van de first-person shooter ziet er niet alleen een stuk beter uit, maar het zit ook vol met nieuwe content.

In Quake II neem je het op tegen de Strogg. Deze alienfactie is verantwoordelijk voor miljoenen doden, dus wij mensen doen waar wij het beste in zijn: oorlog voeren met het tuig. De gehele originele campaign is wederom te beleven in Quake II, maar ditmaal ziet het er allemaal net wat scherper en gelikter uit. Naast de originele basisgame heeft de remaster van Quake II ook de oorspronkelijk uitbreidingen in huis, genaamd 'The Reckoning' en 'Ground Zero'. Echter, hunker je nou naar gloednieuwe content? Dan heb je geluk, want de nieuwe uitbreiding 'Call of the Machine' wordt ook voor het eerst vrijgegeven. Verder maken de multiplayer, co-op, cross-play en de Nintendo 64-versie van Quake II de collectie compleet.

Quake II is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. Uiteraard is de sci-fi first-person shooter te downloaden via zowel Xbox Game Pass als PC Game Pass.

Bron: Quakecon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quake II

Series

Quake

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

11 november 1997

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord