Gerucht: Quake 2 remaster wordt volgende week aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 7 augustus 2023 15:38

Het gerucht staat inmiddels al een tijd op een 'quakeje', maar de Spaanse leaker Billbil-kun weet het nu zeker: id Software kondigt volgende week de remaster van Quake 2 aan.

Het gerucht dat Quake 2 een metamorfose ondergaat circuleert al langer, maar volgens Billbil-kun kruipt de onthulling nu toch behoorlijk dichtbij. Als we de door de Koreaanse keuringsauthoriteit aangewakkerde geruchten erbij nemen is dat ook niet verwonderlijk, gezien destijds al werd gesuggereerd dat een officiële aankondiging gedurende QuakeCon zal gaan plaatsvinden. Dat evenement begint 10 augustus in Texas.

Quake 2 Remastered1

Hoewel nog niets is bevestigd en concrete details dus schaars zijn, wordt al wel geopperd dat de Quake 2 remaster op de pc, PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X/S en de Nintendo Switch verschijnt. Game Pass abbo's hebben nog meer mazzeel, want de Quake 2 remaster staat naar verluidt vanaf release op Microsofts service.

Bron: Dealabs
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quake II

Series

Quake

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

11 november 1997

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord