Leak: Quake 2 binnenkort aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 14:24

Het bureau dat leeftijdsclassificaties in Korea bepaald, heeft Quake 2 Remastered nu een classificatie gegeven. De game is alleen nog niet aangekondigd.

We mogen binnenkort een nieuwe aankondiging verwachten van Quake 2 Remastered. Ondanks dat Bethesda hier nog helemaal geen aankondiging over heeft gedaan, heeft deze game wel al een leeftijdsclassificatie gekregen in Korea. Opvallend genoeg gebeurde hetzelfde twee jaar geleden met de remaster van het eerste deel. Quake Remastered was destijds nog niet aangekondigd, maar kreeg wel al een leeftijd opgestemeld door de Koreaanse instantie. Later werd de game tijdens QuakeCon 2021 officieel aangekondigd. Hetzelfde lijkt nu ook te gebeuren. Als dat het geval is, dan wordt Quake 2 Remastered tijden QuakeCon 2023 onthuld. Het evenement vindt plaats in Grapvine, Texas en duurt van 10 augustus tot en met 13 augustus.

Quake Remaster

Naar verwachting kunnen we in augustus de onthulling van Quake 2 Remastered tegemoet zien. Mocht je niet zo lang willen wachten, dan kun je de Quake-games via Xbox Game Pass spelen.

Bron: Grac.or
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quake II

Series

Quake

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

11 november 1997

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord