Quake

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 22 juni 1996
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Quake-games zijn nu onderdeel van Xbox Game Pass

Xbox Game Pass heeft weer een aantal nieuwe games in de bibliotheek erbij gekregen. Xbox Game Pass-abonnees kunnen namelijk aan de slag met een drietal Quake-games toevoegd.

Het was na de overname van Bethesda door Xbox natuurlijk slechts een kwestie van tijd, maar nu zijn ook drie Quake-games toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Dit is in navolging van heel veel Bethesda-games die al eerder zijn toegevoegd aan Xbox Game Pass. Eerder verschenen namelijk al DOOM, Dishonored, Wolfenstein, The Elder Scrolls, Fallout, Prey, RAGE en The Evil Within voor de service. Quake, Quake II en Quake III Arena waren nog de grote afwezigen op de dienst, maar daar is nu dan verandering in gekomen. Dit maakte Bethesda bekend tijdens Quakecon 2021.

De Quake-games zijn vanaf nu speelbaar via Xbox Game Pass.

BRON Bethesda

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?