Twintig Bethesda-games naar Xbox Game Pass

Twintig Bethesda-games debuteren vanaf morgen op de Xbox Game Pass. Dat maakte Xbox middels een eigen persbericht wereldkundig.

Eerder deze week werd de overname van gameontwikkelaar Bethesda en haar moeder bedrijf ZendiaMax Media afgerond door Microsoft. Phill Spencer deelde eerder deze week details over de overname en haakte ook in op de voordelen voor Microsoft en haar gamend publiek. Xbox-topman Spender beloofde toen op een later moment details vrij te geven over de Bethesda-titels die naar de abonnementsdienst van de groene consolemaker moeten komen. Die lijst is inmiddels bekend; twintig van Bethesda's meest iconische en bekroonde games worden toegevoegd aan de Game Pass-bibliotheek. Hierbij moet gedacht worden aan games uit franchises als Dishonored, Doom, The Elder Scrolls, Fallout en Wolfenstein. Bekijk hieronder welke Bethesda-titels er nog meer op de Xbox Game Pass verschijnen.

Vanaf morgen morgen hebben Xbox Game Pass-abonnees toegang tot de nieuw toegevoegde games. Met welke titel ga jij aan de slag?

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?