The Wild at Heart

  • Ontwikkelaar Moonlight Kids
  • Eerste releasedatum 20 mei 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel , Indie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt nieuwe games toe

Xbox Game Pass voegt binnenkort weer een aantal games toe aan de bibliotheek, waaronder The Wild at Heart, Conan Exiles en Knockout City.

Naast deze drie games komen ook SnowRunner, Peggle 2, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Secret Neighbor, The Catch: Carp & Coarse Fishing, Maneater, Fuzion Frenzy, Joy Ride Turbo, MechWarrior 5: Mercenaries, Slime Rancher, Solasta: Crown of the Magister en Spellforce 3: Soul Harvest naar de Xbox Game Pass. The Wild at Heart volgt twee kinderen die ontsnappen naar een prachtig land vol met magische wezens, de Deep Woods. Knockout City is een multiplayer trefbal game, waarin je in teams tegen elkaar speelt. Conan Exiles is een open-world survival game, waarin je een eigen nederzetting op zet en jezelf verdedigt tegen vijanden.

De nieuwe games worden in de loop van mei toegevoegd aan de Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?