The Wild at Heart komt naar PS4 en Switch

Geplaatst:

Ontwikkelaar Moonlight Studios komt met goed nieuws voor The Wild at Heart. De Pikmin-achtige game is nu nog alleen via Xbox Game Pass op pc en Xbox te spelen, maar komt naar andere consoles.

The Wild at Heart heeft een unieke artstyle en er is door Moonlight Kids goed gekeken naar de welbekende Pikmin-games. Tot op heden konden alleen mensen met een pc of Xbox met de game aan de slag, maar daar komt binnenkort verandering in. De game krijgt namelijk ook een release voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Sterker nog, beide versies krijgen zelfs een fysieke uitgave. Benieuwd of de game iets voor jou is? Check dan onze review van The Wild at Heart. Als je liever de game in actie ziet, dan kun je ook kijken naar onze First Impression van The Wild at Heart.

Het is nog niet bekend wanneer The Wild at Heart exact voor PlayStation 4 en Nintendo Switch gaan verschijnen.

Bron: Moonlight Kids
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wild at Heart

Series

-

Uitgever

Humble Bundle

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

20 mei 2021

Ontwikkelaar

Moonlight Kids

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord