Gameplay: Gooi met wezentjes in The Wild At Heart

Geplaatst:

De ontwikkelaar Moonlight Kids heeft een gameplay video vrijgegeven voor The Wild At Heart. De video verscheen op het Youtube-kanaal van Xbox en laat zien welk nut de wezentjes hebben.

Tijdens het online-evenement ID@Xbox kreeg The Wild At Heart een releasedatum en was de stijl van de game al goed te zien in de bijbehorende trailer. In een lange gameplay video die door de ontwikkelaars is vrijgegeven wordt er getoond wat je kunt verwachten in de wereld. Met behulp van verschillende wezentjes moet je vijanden verslaan, puzzels oplossen en materialen verzamelen. Dit doe je door ze simpelweg een richting op te gooien. Aan het eind van de video keert het personage weer terug naar zijn kamp en is het direct duidelijk waar alle materialen voor dienen.

The Wild at Heart verschijnt op 20 mei voor de pc, Xbox One en Xbox Series

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wild at Heart

Series

-

Uitgever

Humble Bundle

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

20 mei 2021

Ontwikkelaar

Moonlight Kids

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord