Dragon Age: DreadWolf

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Dragon Age 4 heet nu Dragon Age: Dreadwolf

Toen het nieuws naar buiten kwam dat BioWare bezig was met een nieuwe Dragon Age game, werd de game al gauw omgedoopt tot Dragon Age 4. Dat is niet de officiële naam, want Dragon Age 4 heet nu officieel Dragon Age: Dread Wolf.

In 2018 werd er voor het eerst een teaser getoond van de nieuwe Dragon Age. In deze trailer was aan het eind al de hashtag The Dread Wolf Rises te zien. Ook het einde van de tweede trailer van Dragon Age 4 in 2020 stond in het teken van de Dread Wolf, want Solas verscheen kort in beeld. Voeg daarbij nog het einde van Dragon Age: Inquisition aan toe en het is niet geheel verrassend dat BioWare gekozen heeft voor de naam Dragon Age: Dread Wolf. Naast de officiële naam werd er ook bekendgemaakt dat fans later dit jaar meer informatie krijgen over de game en dat het avontuur steeds dichterbij komt.

Dragon Age: Dreadwolf heeft nog geen officiële releasedatum, maar dit jaar komt de game in ieder geval niet meer uit.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?