Dragon Ball FighterZ meer dan 10 miljoen keer verkocht

Geplaatst:

Het Dragon Ball-merk legt Bandai Namco nog altijd geen windeieren. Dragon Ball FighterZ en Dragon Ball: Xenoverse 2 zijn allebei meer dan tien miljoen keer verkocht.

Dit wordt vermeld via het Japanse Twitter-kanaal van de officiële Dragon Ball-games. Dragon Ball FighterZ verscheen in 2018 en werd goed ontvangen. De vechtgame kende veel steun vanuit ontwikkelaar Arc System Works. Diverse personages werden toegevoegd als DLC en daardoor bleef de game relevant voor de moderne gamer. Hetzelfde kan gezegd worden over Dragon Ball: Xenoverse 2. Deze actievolle RPG verscheen in 2016 en kan zelfs tot deze dag genieten van ondersteuning. Ontwikkelaar DIMPS brengt nog zo nu en dan DLC uit voor Dragon Ball: Xenoverse 2.

Check hier onze review van Dragon Ball FighterZ. Benieuwd naar die andere game? Check hier dan de Dragon Ball: Xenoverse 2 Hero of Justice Pack 2.

Dragon Ball FighterZ en Dragon Ball: Xenoverse 2 zijn nu beschikbaar voor de pc en consoles.

Bron: DB Game
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball FighterZ

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 januari 2018

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord