Dragon Ball Z: Kakarot krijgt deze maand nieuwe DLC

Geplaatst:

Dragon Ball Z: Kakarot krijgt later deze maand een nieuwe DLC. De uitbreiding heet 'The 23rd World Tournament' en komt volgende week uit.

Bandai Namco DE kondigde de nieuwe DLC onlangs aan via hun officiële Twitter-kanaal. Dit is de tweede uitbreiding van de Season Pass 2 en hij komt uit op 17 augustus. Het 23e Wereldtoernooi introduceert een aantal veranderingen in de game, onder andere in de gevechten en de krachten van de personages. Vliegen is niet meer mogelijk, dus rennen en ontwijken op de grond zijn een stuk belangrijkere vaardigheden geworden. Daarnaast is het mogelijk om elkaar uit de ring te duwen tijdens een gevecht.

Dragon Ball Z: Kakarot - The 23rd World Tournament is beschikbaar vanaf 17 augustus voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: Twitter Bandai Namco DE

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball Z: Kakarot

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 januari 2020

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord