Trailer: Tweede Season Pass voor Dragon Ball Z: Kakarot onthuld

Geplaatst:

Er is een tweede Season Pass aangekondigd voor Dragon Ball Z: Kakarot. Tijdens de Tokyo Game Show konden fans een indruk krijgen van het eerste deel van de dlc genaamd Bardock: Alone Against Fate.

In 2020 kwam de eerste dlc van Dragon Ball Z: Kakarot uit een paar maanden na de release van de game. Nu, twee jaar later, verschijnt de tweede Season Pass. De dlc bestaat uit drie delen. Het verhaal in het eerste deel gaat over de vader van hoofdpersonage Goku, Saiyan Berdock. Spelers krijgen in deze dlc de kans om in de huid te kruipen van de moedige Saiyans om hun planeet te beschermen tegen Lord Frieza. In de trailer is ook onthuld dat Dragon Ball Z: Kakarot naar de PS5 en Xbox Series X/S komt met verbeterde graphics. De trailer is hieronder te bekijken.

De tweede Season Pass, waar Bardock: Alone Against Fate onderdeel van uitmaakt, verschijnt in 2023. Volg updates met betrekking tot de nieuwe dlc op de voet bij Gameliner. Laat ons weten wat jij van de trailer vindt! Lees hier Rudy’s review van Dragon Ball Z: Kakarot.

Bron: YouTube
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball Z: Kakarot

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 januari 2020

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord