Dragon Ball Z: Kakarot

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 17 januari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Dragon Ball Z: Kakarot lanceert vandaag eerste DLC

De eerste DLC van Dragon Ball Z: Kakarot is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Naast de eerste grote uitbreiding, krijgt de game een update, zodat hij klaar is voor de nieuwe content. Update 1.10 is dus vooral gericht op de DLC 'A New Power Awakens - Part 1'. De update brengt ook een aantal nieuwe features met zich mee, bijvoorbeeld het zelf uitkiezen van achtergrondmuziek die je wil hebben tijdens het spelen. Verder krijg je een nieuwe transformatie, trainingen, een sub-story en nog veel meer. Bandai Namco lanceerde een trailer om de DLC te vieren, die je hieronder kunt bekijken.

Dragon Ball Z: Kakarot kwam uit op 17 januari 2020 en de eerste DLC is vanaf vandaag te spelen.

BRON IGN

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?