Dragon Ball Z: Kakarot

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 17 januari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Eerste DLC Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt volgende week

De eerste DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt volgende week. Deze DLC brengt content uit Dragon Ball Super met zich mee.

Dragon Ball Z: Kakarot is al een tijdje uit, maar verwacht volgende week haar eerste DLC. Spelers die de Season Pass voor de game bezitten, kunnen vanaf dinsdag aan de slag met A New Power Awakens - Part 1. In deze DLC kun je de Super Saiyan God-varianten van zowel Goku als Vegeta vrijspelen. Daarnaast komt ook Beerus als eindbaas naar de game. Het gevecht met de God of Destruction belooft pittig te worden. Beerus is namelijk een level 250 vijand en tijdens je gevecht met hem kun je niet al je voorwerpen gebruiken. Tot nu toe bevat Dragon Ball Z: Kakarot enkel content uit de Dragon Ball Z-serie. Wellicht brengt deze DLC wat meer naar de game waar fans enthousiast van worden. De game werd namelijk redelijk matig ontvangen, zoals je ook kunt lezen in Rudy's review van Dragon Ball Z: Kakarot.

onbekend

Dragon Ball Z: Kakarot is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste DLC, A New Power Awakens - Part 1, is vanaf 28 april beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?