Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dragon Quest Builders 2

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 12 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Open-World , JRPG
  • Gameliner score

Dragon Quest Builders 2 komt naar Steam

De welbekende blokkengame Minecraft krijgt er binnenkort een geduchte concurrent bij. Dragon Quest Builders 2 verschijnt binnenkort op Steam. De game kwam oorspronkelijk twee jaar geleden uit.

Het was één van de eerste vragen die ontwikkelaar Square Enix vaker voor haar kiezen kreeg: "Komt Dragon Quest Builders ooit naar de pc?". Het verlossende antwoord is dan eindelijk daar want de ontwikkelaar heeft aangekondigd dat Dragon Quest Builders 2 binnenkort te spelen is op Steam. Als klap op de vuurpijl komt niet alleen de base-game naar de pc, maar zien we ook alle Dragon Quest Builders 2-uitbreidingen tegemoet, die wij eerder al eens reviewde. Dragon Quest Builders 2 vertelt het verhaal van een legendarische bouwer die met zijn bijzondere bouw-vaardigheden de wereld kan verbeteren. Echter wordt het hem verboden door de kinderen van Hargon. Zij hebben de mensheid verboden om dingen te bouwen, koken of creëren en hen wijsgemaakt dat de huidige staat van de wereld de schuld is van de legendarische bouwer.

Dragon Builders 2 verschijnt op 10 december voor de pc en kost net als op alle andere platformen zestig euro.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?