Dragon Quest Builders 2

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 12 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Open-World , JRPG
  • Gameliner score

Dragon Quest Builders 2 naar Xbox One en Game Pass

Dragon Quest Builders 2 komt naar de Xbox One en Xbox Game Pass. De game heeft namelijk een Microsoft Store pagina gekregen.

De Microsoft Store pagina voor Dragon Quest Builders 2 geeft aan dat de RPG spinoff naar de Xbox One en Game Pass komt, zowel voor de console als voor de PC, op 3 mei. De game zal 49,99 dollar kosten, buiten de Game Pass om. Dragon Quest Builders 2 kwam wereldwijd uit voor de Nintendo Switch en de PlayStation 4 in juli 2019. Vervolgens kwam de game in december 2019 ook naar de PC. Deze game is niet de eerste van Square Enix die onverwachts naar de Xbox komt. Vorige maand kwam Octopath Traveler al naar de Xbox Game Pass.

Dragon Quest Builders 2 komt op 4 mei naar de Xbox One en de Xbox Game Pass.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?