NieR: Automata, Octopath Traveler en meer naar Game Pass

Geplaatst:

Er worden vanaf morgen weer nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Hierbij zitten onder andere NieR: Automata en de Switch exclusive Octopath Traveler.

De bibliotheek van de Xbox Game Pass wordt gestaag uitgebreid met nieuwe games. Zo werd eerder al onthuld dat Outriders naar Game Pass komt en hebben we ook geleerd dat de indie cult classic Undertale op Game Pass is gearriveerd. Microsoft laat het echter niet bij die titels. Vanaf morgen kunnen we namelijk vier nieuwe titels verwelkomen op de abonnementsdienst. Vanaf morgen worden namelijk Empire of Sin, de pc-versie van NieR: Automata, Star Wars Squadrons en Torchlight 3 aan Game Pass toegevoegd. Vanaf 25 maart kunnen we Genesis Noir, Octopath Traveler, Pillars of Eternity 2: Deadfire, Supraland en Yakuza 6 verwelkomen. Tot slot komt de indiegame Narita Boy op 30 maart naar de Game Pass.

Deze maand kunnen we dus minstens tien nieuwe games verwelkomen op de Game Pass voor de Xbox als de pc.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord