Gerucht: Outriders komt naar de Xbox Game Pass

Geplaatst:

Een mysterieuze tweet van Xbox Game Pass hint naar een bepaalde game die aan de service toegevoegd gaat worden, namelijk Outriders.

Zoals wel vaker voor is gekomen, heeft Xbox Game Pass een hint gedeeld naar een nieuwe aanwinst voor de online service. De nieuwe game van Square Enix: Outriders. Er wordt ook duidelijk gemaakt dat dit nieuws los staat van het eerdere nieuws dat Bethesda over wordt genomen door Microsoft. De laatste zin van de email die gedeeld werd op het Twitter account lijkt duidelijk te hinten naar Outriders. 'Heeft iemand het mysterieuze signaal opgevangen of ben ik de enige 'anomaly' in deze situatie?', luidt de laatste zin. Als je de demo van Outriders hebt gespeeld, weet je dat hierin de 'anomaly' genoemd wordt. Daarnaast speelt de game zich af in een wereld waar een mysterieus signaal aanwezig is.

Outriders staat gepland voor 1 april 2021.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outriders

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 april 2021

Ontwikkelaar

People can fly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord