Outriders krijgt de eerste DLC genaamd Worldslayer

Geplaatst:

De first person shooter Outriders krijgt een nieuwe uitbreiding, genaamd Worldslayer. De DLC voegt onder andere nieuwe vijanden en harnassen toe aan de game.

De nieuwe trailer die tijdens Summer Game Fest te zien kregen laat veel nieuwe content zien die we kunnen verwachten van de nieuwe uitbreiding. Het is de eerste DLC voor Outriders, die ervoor zorgt dat je na het uitspelen van de campaign nog lekker bezig kunt blijven. Het nieuwe gebied dat naar de game komt heet Trial of Tarya Gratar, een enorm, volledig verkenbaar gebied dat is ontworpen met "hoge herspeelbaarheid in het achterhoofd". Het bestaat uit kruispunten en eindbaasarena's. Kruispunten zijn optionele paden en gebieden die naar schatkamers leiden, terwijl eindbaasarena's verplichte gevechten zijn waarmee je verder komt in het proces. De schatkamers zijn ook ontworpen met het oog op lootfarming, want ze bevatten allemaal specifieke uitrusting, zoals een helm of een borststuk, zodat je weet waar je moet zoeken terwijl je naar Apocalypse-uitrusting grindt. Worldslayer werd eerder dit jaar al aangekondigd.

Worldslayer, de eerste uitbreiding voor Outriders gaat op 30 juni live.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outriders

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 april 2021

Ontwikkelaar

People can fly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord