Outriders

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 1 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Outriders krijgt de eerste DLC genaamd Worldslayer

De first person shooter Outriders krijgt een nieuwe uitbreiding, genaamd Worldslayer. De DLC voegt onder andere nieuwe vijanden en harnassen toe aan de game.

De nieuwe trailer die tijdens Summer Game Fest te zien kregen laat veel nieuwe content zien die we kunnen verwachten van de nieuwe uitbreiding. Het is de eerste DLC voor Outriders, die ervoor zorgt dat je na het uitspelen van de campaign nog lekker bezig kunt blijven. Het nieuwe gebied dat naar de game komt heet Trial of Tarya Gratar, een enorm, volledig verkenbaar gebied dat is ontworpen met "hoge herspeelbaarheid in het achterhoofd". Het bestaat uit kruispunten en eindbaasarena's. Kruispunten zijn optionele paden en gebieden die naar schatkamers leiden, terwijl eindbaasarena's verplichte gevechten zijn waarmee je verder komt in het proces. De schatkamers zijn ook ontworpen met het oog op lootfarming, want ze bevatten allemaal specifieke uitrusting, zoals een helm of een borststuk, zodat je weet waar je moet zoeken terwijl je naar Apocalypse-uitrusting grindt. Worldslayer werd eerder dit jaar al aangekondigd.

Worldslayer, de eerste uitbreiding voor Outriders gaat op 30 juni live.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?