Outriders

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 1 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Outriders New Horizon update uitgebracht

Outriders heeft een gratis update gekregen genaamd New Horizon. Ontwikkelaar People Can Fly toont de content van de update in een video van tien minuten lang.

De updatevideo bevat een uitgebreide uitleg over New Horizon. De update is speciaal ontwikkeld nadat vele spelers teleurgesteld waren over de beperkingen van Outriders. Sinds de launch is Outriders nog niet winstgevend voor de ontwikkelaar. Outriders bevatte veel connectieproblemen op de launch en na een update verloren spelers alles in Outriders. Wat betreft de Expeditions moesten deze binnen een bepaald tijdsbestek behaald worden, waardoor er veel druk op spelers gezet werd. New Horizon bevat vier nieuwe Expeditions zonder haalbare tijden. Ook het lootsysteem is verbeterd, waardoor je meer kans krijgt op Legendary loot, minder kans hebt op dubbele loot en betere loot krijgt naarmate de Expedition langer duurt. Daarnaast word je extra beloond wanneer je de laatste en tevens moeilijkste missies behaald in Outriders, Eye of the Storm. Het behalen van deze missies bied je namelijk de keuze uit een Legendary. Om het nog leuker te maken kun je in New Horizon je uitrusting en wapens helemaal naar eigen smaak creëren. Sinds vorige maand is Outriders toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc. Met de nieuwe update is ook cross-play verbeterd en beschikbaar voor elk speelbare platform. De updatevideo is hieronder te bekijken!

De Outriders' New Horizon-update is vanaf vandaag beschikbaar voor alle speelbare platformen.

BRON Outriders

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?