Outriders

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 1 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Outriders komt naar Xbox Game Pass op de pc

Goed nieuws voor Xbox Game Pass-leden op pc. Outriders, de third-person shooter van People Can Fly, komt deze week naar Xbox Game Pass voor pc.

Eerder dit jaar deed het gerucht de ronde dat Outriders naar Xbox Game Pass zou komen. Dat gerucht bleek te kloppen: de game kwam op de dag van de release naar de abonnementsdienst van Microsoft. Er zat echter een addertje onder het gras. De game was niet speelbaar voor Xbox Game Pass-leden op de pc. Daar komt nu eindelijk verandering in. Outriders komt deze week naar Xbox Game Pass op de pc. Mensen die de game eerder gespeeld hebben op de Xbox One of Xbox Series X|S kunnen hun voortgang overzetten naar de Windows-versie. Met de cross-play-functionaliteit kunnen spelers op pc ook samen met gamers op andere platformen spelen.

onbekend

Outriders wordt morgen, op 19 oktober, toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc. Twijfel je nog om de wereld van Outriders te betreden? Bekijk dan zeker onze review van Outriders.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?