Trailer: Outriders ontvangt grote DLC genaamd Worldslayer

Geplaatst: 22 april 2022 13:05

Als je wachtte op het ideale moment om terug in Outriders te springen, dan heb ik goed nieuws. Deze zomer kun je aan de slag met de gigantische DLC genaamd Worldslayer.

De content voor Outriders Worldslayer wordt opgedeeld in twee aparte trailers. De cinematische trailer toont ons de nieuwe stand van zaken. Je reist dieper door de planeet Enoch en ziet dat de vele gevaren aan het evolueren zijn. Een nieuwe villain is aanwezig in de campaign, die wat nare plannen voor de mensheid in gedachten heeft. In Worldslayer kun je per direct een level 30 personage aanmaken, zodat je met de nieuwe content aan de slag kan. Outriders is natuurlijk een looter-shooter. Dus de uitbreiding zit vol met verse gear, wapens, vijanden, skills en meer. Een nieuwe endgame-modus wordt ook voor het eerst onthuld in de overzichtstrailer. Bekijk hier onze review van Outriders. Misschien is deze DLC nou net de boost die de game nodig heeft? De RPG-shooter heeft onlangs ook een update ontvangen. Bekijk hier de New Horizon-update voor Outriders.

Outriders Worldslayer is beschikbaar vanaf 30 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Outriders
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outriders

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 april 2021

Ontwikkelaar

People can fly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord