Outriders

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 1 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Outriders ontvangt grote DLC genaamd Worldslayer

Als je wachtte op het ideale moment om terug in Outriders te springen, dan heb ik goed nieuws. Deze zomer kun je aan de slag met de gigantische DLC genaamd Worldslayer.

De content voor Outriders Worldslayer wordt opgedeeld in twee aparte trailers. De cinematische trailer toont ons de nieuwe stand van zaken. Je reist dieper door de planeet Enoch en ziet dat de vele gevaren aan het evolueren zijn. Een nieuwe villain is aanwezig in de campaign, die wat nare plannen voor de mensheid in gedachten heeft. In Worldslayer kun je per direct een level 30 personage aanmaken, zodat je met de nieuwe content aan de slag kan. Outriders is natuurlijk een looter-shooter. Dus de uitbreiding zit vol met verse gear, wapens, vijanden, skills en meer. Een nieuwe endgame-modus wordt ook voor het eerst onthuld in de overzichtstrailer. Bekijk hier onze review van Outriders. Misschien is deze DLC nou net de boost die de game nodig heeft? De RPG-shooter heeft onlangs ook een update ontvangen. Bekijk hier de New Horizon-update voor Outriders.

Outriders Worldslayer is beschikbaar vanaf 30 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON Outriders

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?