Duik in de gesloten beta van Synduality - Echo of Ada

Geplaatst:
Aangepast: 4 maart 2024 18:51

Bandai Namco opent binnenkort de poorten voor de gesloten bètatest van Synduality: Echo of Ada. Registratie is nu mogelijk voor PlatStation 5- Xbox Series en pc-spelers van 13 jaar en ouder via de officiële website.

Om kans te maken op deelname, moeten geïnteresseerden zich voor 19 maart 2024 inschrijven via de Noord- en Zuid-Amerikaanse of Europese website. Pc-spelers kunnen de game alvast preloaden op 25 maart, terwijl consolegebruikers tot 26 maart moeten wachten. De beta belooft een voorproefje van wat Synduality: Echo of Ada te bieden heeft, inclusief PvPvE-actie, missies, en de mogelijkheid om je basis en Magus AI companion aan te passen. Hoewel deze aanpassingen beperkter zijn dan in het volledige game, kunnen spelers ook nieuwe items en uitrustingen verkrijgen via crafting of de Item Shop. Een kersverse trailer geeft alvast een voorproefje van de actie die spelers kunnen verwachten:

Wil je Synduality: Echo of Ada aan de tand voelen? Je kunt jezelf tot en met 19 maart aanmelden voor de beta. Geselecteerden ontvangen hun toegangscodes vanaf 25 maart. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SYNDUALITY: Echo of Ada

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Game Studio Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord