SYNDUALITY: Echo of Ada

  • Ontwikkelaar Game Studio Inc.
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: SYNDUALITY Echo of Ada toont personages

Maak kennis met de belangrijke personages uit SYNDUALITY Echo of Ada. Bandai Namco heeft namelijk een trailer geplaatst die zich hierop focust.

SYNDUALITY Echo of Ada speelt zich af in 2222. Nadat de ondergrondse wereld Amasia plotseling wordt vernietigd, moet de mensheid noodgedwongen weer bovengronds gaan wonen. Je speelt als een Drifter die in een Coffin, een bewapend voertuig gespecialiseerd voor gevaarlijke omgevingen, naar Amasia moet terugkeren om een vermist onderzoeksteam te vinden. Dit doe je met behulp van je Magus, een AI-partner. In de trailer leren we ook de Drifter Alba en hun Magus Ada kennen, die een rol lijken te spelen in de val van Amasia. De trailer is hieronder te bekijken.

Een releasedatum voor SYNDUALITY Echo of Ada is nog niet bekend. De game moet uitkomen op pc, Xbox Series en de PlayStation 5.

BRON Bandai Namco

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?