Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Duke Nukem Forever komt weer even tevoorschijn

Komt deze game nou wel of niet? Dit is een vraag die je al tijdenlang kunt stellen over de game Duke Nukem Forever. Vandaag zijn er echter twee nieuwe screenshots van de game online gekomen (waarvan je er hier één ziet), die het bestaan van de game bekrachtigen.

Natuurlijk is het dan nog steeds geen bevestiging van de game zelf, maar we gaan alvast in de goede richting met de twee nieuwe screenshots.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?