Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Top 5: Overhypte Games

In de nieuwe Top 5 video kletsen Huub en Bram over het thema overhypte games. Deze games hadden zoveel hype aan zich gebonden, dat er uiteindelijk alleen maar teleurgestelde fans achterbleven.

Vaak lijken bepaalde games te mooi om waard te zijn en helaas is dit in sommige gevallen ook inderdaad het geval. Van de problematische release van Cyberpunk 2077, tot de schandalen in Fallout 76 met bijvoorbeeld Fallout 1st. In deze Top 5 video bespreken Bram en Huub de meest overhypte games die hun beloftes niet waar konden maken op launch. Een bitterzoete Top 5 voor deze week!

Welke games hebben jouw vertrouwen misbruikt? Laat het weten in de comments!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?