Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

3D Realms: Duke Nukem had gisteren goud kunnen gaan'

Jason Bergman, voormalig Take Two producer, heeft via zijn Twitter aangegeven dat de game Duke Nukem Forever op 1 april 2010 eigenlijk goud had moeten gaan.

MOMENT OF SILENCE PLEASE: by the 3DR/TTWO development schedule, april 1st, 2010 was supposed to be the day Duke Nukem Forever went gold.

Maar zoals de meeste wel weten, op 1 april worden er grappen gemaakt, of je er nu van houd of niet dit was één van de zoveel 1 april-grappen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?