Event: Gameliner speelt Duke Nukem het eerst in Europa

Geplaatst: 2 oktober 2010 14:05
Aangepast: 3 februari 2019 23:35
-

Joost en Yordi zijn namens Gameliner afgereisd naar de Westergasfabriek in Amsterdam, waar dit weekend het Firstlook-event plaatsvindt. Het event wordt georganiseerd door de mannen van Gamekings. Ze willen jullie als gamers met het event laten ervaren wat wij game-journalisten ervaren als we op een grote beurs als de gamescom zijn. Jullie zullen nog diverse content voorbij zien komen over de bevindingen van ons op Firstlook, maar het volgende nieuws wilden we jullie niet onthouden.

Duke Nukem Forever, de game die al meer dan dertien jaar in ontwikkeling is, zou ook naar Firstlook komen, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.
Wij hebben een primeur, want we zijn de eerste website in Europa, die de game heeft gespeeld, en als ik Joost mag geloven is de game ge-wel-dig. Joost had ook nog een filmpje gemaakt met zijn telefoon, waarin dit nog even bevestigd is door Jean-Paul, de marketing manager bij 2K. Helaas kwam dat filmpje zonder geluid in mijn mailbox terecht, dus daar komen we later nog wel op terug. Mijn excuses. Ik zal morgen zelf op de beurs aanwezig zijn als consument, omdat ik hoe dan ook iets van de game Duke Nukem Forever wil zien.

Klik hier om enkele foto's te bekijken.

Update! We hebben het onderstaand filmpje toch maar online gezet. Excuses voor de \'ultra\' slechte kwaliteit, ook het geluid loopt niet helemaal lekker, maar het is dan ook met een mobiel opgenomen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Duke Nukem Forever

Ontwikkelaar:

Gearbox Software

Uitgever:

2K Games

Release:

10 juni 2011

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer