Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Event: Gameliner speelt Duke Nukem het eerst in Europa

Joost en Yordi zijn namens Gameliner afgereisd naar de Westergasfabriek in Amsterdam, waar dit weekend het Firstlook-event plaatsvindt. Het event wordt georganiseerd door de mannen van Gamekings. Ze willen jullie als gamers met het event laten ervaren wat wij game-journalisten ervaren als we op een grote beurs als de gamescom zijn. Jullie zullen nog diverse content voorbij zien komen over de bevindingen van ons op Firstlook, maar het volgende nieuws wilden we jullie niet onthouden.

Duke Nukem Forever, de game die al meer dan dertien jaar in ontwikkeling is, zou ook naar Firstlook komen, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.
Wij hebben een primeur, want we zijn de eerste website in Europa, die de game heeft gespeeld, en als ik Joost mag geloven is de game ge-wel-dig. Joost had ook nog een filmpje gemaakt met zijn telefoon, waarin dit nog even bevestigd is door Jean-Paul, de marketing manager bij 2K. Helaas kwam dat filmpje zonder geluid in mijn mailbox terecht, dus daar komen we later nog wel op terug. Mijn excuses. Ik zal morgen zelf op de beurs aanwezig zijn als consument, omdat ik hoe dan ook iets van de game Duke Nukem Forever wil zien.

Klik hier om enkele foto's te bekijken.

Update! We hebben het onderstaand filmpje toch maar online gezet. Excuses voor de \'ultra\' slechte kwaliteit, ook het geluid loopt niet helemaal lekker, maar het is dan ook met een mobiel opgenomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?