God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Top 5: Aankomende Playstation 5 Games

Hier zijn de beste aankomende PlayStation 5 games in deze nieuwe Top 5 video! Na even van de radar te zijn verdwenen zijn we weer terug met een nieuwe aftellijst. Vandaag behandelen Bram en Huub de Playstation 5-titels die volgens hun het wachten waard zijn!

De PlayStation 5 is al een tijdje uit en we hebben al heerlijke games zoals Demon's Souls en Astro's Playroom mogen ontvangen. We werpen echter een blik in de toekomst en bespreken een aantal van Sony's grootste titels, waarvan de meeste dit jaar nog verschijnen! Als het goed is tenminste, laten we hopen op minder uitgestelde titels zoals in 2020...

Welke games mis jij nog in de lijst? Laat het weten in de comments!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?