Dying Light 2: Stay Human Nightmare Modus is live

Geplaatst:

Ben je toe aan een extra uitdaging in Dying Light 2? Dan kun je nu je lol op, want de Dying Light 2: Stay Human Nightmare Modus update is onlangs live gegaan.

De Nightmare Modus geeft je weldegelijk een uitdaging. Het haalt een aantal HUD-elementen weg, waardoor je onder andere geen seintje meer krijgt als er vijanden in de buurt zijn. Daarnaast duurt het langer voordat je stamina aangevuld wordt en zijn Volitiles nog een stuk sterker dan je al gewend bent. Dit forceert je tot een andere speelstijl, waarbij je een stuk tactischer te werk moet gaan om te overleven. Denk je het toch iets makkelijker te kunnen maken door samen met een vriend te spelen? Dat gaat hem niet worden, want de game wordt dan alleen maar moeilijker in de Nightmare Modus. De game past zich in deze modus aan het aantal spelers aan, waardoor je goed moet samenwerken om geen zombievoer te worden. In februari kreeg Dying Light 2 ook een gratis update die vuurwapens aan de game toevoegde.

De Dying Light 2: Stay Human Nightmare Modus update is nu live.

Bron: YouTube Dying Light

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord