Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Herfst en winter roadmap voor Dying Light 2 verschenen

Dying Light 2 verscheen anderhalf jaar geleden, maar Techland is nog niet klaar met het updaten van de zombiegame. Ze hebben namelijk de roadmap voor de laatste maanden van 2023 vrijgegeven. Fans kunnen gaan uitkijken naar een aantal updates die ze zelf hebben aangevraagd.

De updates die je de komende maanden kunt verwachten zijn niet zo eng als de Dying Light 2 Goodnight, Goodluck update. Het wordt zelfs makkelijker om jezelf te beschermen tegen de gedrochten. Je leest het goed, vooral de wapens krijgen wat meer liefde. Zo wordt het mogelijk om je wapens te repareren en komen er nieuwe messen en poolwapens naar de game. Daarnaast kun je met de pistolen en geweren de hoofden van de zombies aan fladderen schieten. Al kun je hetzelfde effect bereiken met de explosieve dolken en werpsterren. Dat is echter niet alles, want met nieuwe finisher-animaties kun je dit in stijl gaan doen.

Naast deze toevoegingen en aanpassingen staat er nog meer op de planning. In de aankomende Nightmare moeilijkheidsgraad kun je jezelf tot het uiterste drijven. Hierbij gaan de nieuwe missies helpen, want er worden meer co-op-missies en Board Quests toegevoegd. Een van de latere updates brengt een compleet nieuwe modus naar Dying Light 2. In Tower Raid krijg je te maken met dungeon-achtige missies die zijn geïnspireerd door het rogue-lite genre. De regels en obstakels veranderen per missie en leveren tegelijkertijd nieuwe beloningen op. Benieuwd naar de game? Dan kun je hier onze Dying Light 2 review lezen.

Dying Light 2 is te spelen via de pc, Nintendo Switch, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?